SVADBENI SALON "KISS"

Svadbeni salon KISS Brka/Brčkor je idealno mjesto mjesta gdje ćete proslaviti najljepše trenutke u Vašem životu. Nalazimo se u Brki (Brdo šterac) u sklopu SRC Bazeni Brka, raspolažemo sa dvije prelijepe sale velikog kapaciteta, idealnih za sve Vaše svečane prigode.


Svadbeni Salon KISS je sala kapaciteta do 2000 mjesta, sa mogućnošću pregrađivanja ukoliko se organizuju manja slavlja, i posebnom prostorijom koja se daje na raspolaganje klijentu za njegove potrebe. Salon posjeduje parking, sa obezbjeđenim video nadzorom.

Salon je opremljen po visokim standardima te zadovoljavaju sve uslove, od luksuznog enterijera, moderno opremljene kuhinje i dekoracije, do najsitnijih detalja. Nudimo razne vrste hrane i pića, a meni se radi u dogovoru sa Vama. Sva pažnja našeg osoblja je usmjerena na želje klijenata. Svaka naša proslava je posebna i drugačija od drugih jer sve planiramo sa posebnim stilom. Prijatan ambijent, bogat meni i ljubazno osoblje, učiniće Vaše slavlje nezaboravnim.Ukoliko još uvijek niste odabrali prostor za Vašu svečanost, mi smo tu, stojimo Vam na raspolaganju. Dođite i uvjerite se da smo najbolji izbor za Vaše vjenčanje i proslave.

KONTAKT: 062 212 858