TRANSPORT ROBA

Bez obzira da li je vaša krajnja destinacija BiH, Balkan ili Evropa, transport robe kamionom nikada nije bio jednostavniji, povoljniji uz vozila i logističku podršku Proleter doo. Za vaše lične ili poslovne svrhe organizujemo kamionski transport robe, najmodernijim i najbezbednijim kamionima uvijek u dogovorenim rokovima i provjereno najpovoljnije.

Umjesto vas prevozimo robu u svim agregatnim stanjima, robu u rasutom stanju,, ali i osetljivu robu, namirnice i hranu, koja zahtijeva prevoženje i čuvanje u posebnim uslovima i na optimalnim temperaturama. Naš vozni park raspolaže sa velikim brojem kamiona, špeditera, manjih kombija, ali i dodatnom opremom za utovar i istovar zahtjevnih tereta velikih gabarita koji se nalaze na teško pristupačnim mestima. Bez obzira da li je riječ o međunarodnom transportu robe ili transportu unutar granica države naši zaposleni su tu da pripreme vašu robu i pribave neophodnu dokumentaciju kako bi prevoz robe kamionom otpočeo u najkraćem roku, a roba bila brzo i sigurno dopremljena na željenu adresu.


Sa nama će vaša roba sigurno putovati, a vi možete mirno spavati, jer o njoj brine provjereni tim stručnjaka, sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnom transportu.  Hiljade i hiljade kilometara puta širom Evrope koje su naša vozila do sada pregazila i još isto toliko zadovoljnih klijenata koji nam se stalno vraćaju naš su najveći ponos, a vama garant u kvalitet usluge koju nudi Proleter doo.